Salah Hari la Pulak..

Posted by yusmEa Labels: ,

Adoii la. Patutnya ade kelas yoga dgn en suami arini. Last week lagi da booked utk kelas ni. So ptg tadi dgn semangat berkobar2 ktrg pun pergi la ke klinik tmpt aku check-up tu. tgk2..tutup je. Memang la hari Ahad tutup klinik..tp tmpt nk yoga tu..npe xde org pun. Sekali aku intai2 la kt pintu bilik tu. Nmpk blk jadual yg aku pun ade sebenarnya dlm beg. Eh..jap2..kelas yoga utk partner tu sbnrnye hari Sabtu la!!! Yg ktrg salah tgk tu sbb die ltk kt kolum sebelah hari Sabtu. Ingt kn Ahad..rupanya..sbb hari Sabtu byk kelas dia ltk la 2 kolum. Ya Allah!! Mcm mana la aku bole xperasan. Siap nk dtg xtgk lgsg jadual btul2..Ish2..ruginya! Ntah2..cikgu tu dah tgg ktrg smlm. Manalah tau..kelas tu ktrg je ke yg booked. Sian kt sensei..sori.......Esok en suami nak cll nk mintak maaf sbb slh tgk jadual. Ape daa ktrg ni....

1 comments:

  1. アヌム ちゃん

    aa..xpe2 minggu depan pulak..lps ni mesti tak silap dah..hihi~

Post a Comment