Buano Italia

Posted by yusmEa Labels:

Salam semua..lama betul menyepi. Agak malas lately nak update blog. Dok layan cerita korea je memanjang. Anyway..last Friday nite kami pergi memburu pasta lagi. Tu mmg hobi kami sejak dr zmn bljr. Sukeeeee sgt mkn pasta. Masak pasta pun suke wpun xpndai sgt.

Tmpt pilihan kami was Buano Italia. Pernah pergi sebelum ni kat Nagoya. Tapi, Jmt tu pergi yg kt Obu-shi. Kedai ni br bukak kt Obu bulan 2 aritu. Dan akan bukak byk lagi cwgn sekitar kwsn sini. Yeahh..bestnye!!

Konsep kedai ni..パスタ食べ放題 (buffet pasta). Each time kena order pasta or pizza..seorg satu. Pastu bole order lagi klu dah abes smpai la byk2 kali mane pun. Pasta kt sini sederhana la rasa mybe sbb die buat ala buffet kot. Tapi bole la mkn smpai kenyang n puas ati. Ade drink bar as usual..and salad bar. Ni antara mknn yg kami dpt penuhkan dlm perut.


Salad yg best

Peperoncino

Add caption




Kat sini bole conteng2 meja sebab dorg mmg dah sediakan kertas n pensil kaler2 utk customer. Smbil tgg food ape lagi..conteng2 la

Cappucino for him

2 comments:

  1. アヌム ちゃん

    sedap2nye pasta dekat atas ni yus..huhu~

  1. yusmEa

    sdp! tp mybe xde la sedap mcm kedai2 yg pasta die mhl.hehe

Post a Comment