Surprise from en suami..again!

Posted by yusmEa Labels: ,

I want to be like her....always! Who else....my beloved mama la. She can do all sort of things. Cooking...of course la kan, mengaji dgn baik..take care of us...and one more thing..sewing! Aku ni mmg jauh sekali la dr dunia menjahit ni. But, since living here in Japan, I felt like trying. I already wasted too much time just like that. So..I told en suami my 'hajat', and he agreed to fulfill my wish. Hehe..mcm ape je..

So, en suami pun dgn sgt rajinnya, surveykan la mesin jahit ni utk aku. Kt kedai2, online..semua la. Aku pulak yg xberapa nk kisah. Haha...Lastly, last Sunday, ade parcel sampai, and it's for me! Aik..bile masa la en suami ni beli..xbgtau pun. Anyway..thnx so much dear!!!!


Ni la surprise dr en suami

Disebabkan en suami keje kat kilang Aisin, maka mesin ni pun die amek yg Aisin company buat. Jenama Toyota, produced by Aisin. Hihi...Wutever la..I was soo happy!!




Tak abes belek lagi mesin ni. Nnt lepas ni nak belek puas2, belajar mne2 yg patut, baru start cari brg2 nk menjahit. Tgh semangat ni. Mcm2 nk jahit. Dah dpt request pun dr en suami. Haha..aku ni pndai jahit pun tak, dah ade permintaan. Takpe2..usaha tangga kejayaan kan.

Semoga kehidupanku lebih bermakna selepas ni..thnx again syg :)

3 comments:

  1. アヌム ちゃん

    wahh bestnyaaa..pelik pulak jenama toyota kan..macam kereta pulak..hihi..tapi tak kesah laa..lepas ni yus mesti pandai menjahit..boleh la jahit macam2..hehe..dari dulu teringin gak belajar menjahit..tapi tah bila baru nak start pun tak tau..hihi

  1. nAna ezReenA

    waaaahh, ii neeee... nana po0n berangan nak mesin jahit.. tp kne simpan guna duit sendri.. hihi.. best nyee leh menjahittt.. nak jugakkk..!! XD

  1. yusmEa

    anum & k nana : jom bljr menjahit jom. barulah terserlah kewanitaan.hehehe

Post a Comment