Homemade Popia Basah

Posted by yusmEa Labels: ,

Salam all..

Semalam cuba lagi another recipe yg klu kat Mesia, zettai xkan buat kt rumah punya. Sebab kat sini xde pasar mlm, so kena la buat sbb rasa nk mkn. Atau lg senang kate..sje je ngade nk try buat. This popia basah is my mama's favourite ever. Kalau pergi pasar mlm kt Seri Gombak tu, mesti kena beli utk dia. Kat situ punya popia mmg marvellous la rasa dia. Hehe..yg menariknya..kulit popia ni pun aku bt sendiri. Kihkih..mcm hebat je. Resepi amek dr sini..credit to K Umie from MyResepi  Kpd Anum..sila la rujuk resepi ni ek klu nk cuba. Hehe

Rupa comot gile sbb kalut sgt buat. En suami da pulang dr kerja xsiap2 lg kuihnya.Hehe

3 comments:

  1. Wani

    wow..thanks for the link yus..will definitely try later (xtaula bile ke ade masenye T_T) rindu mase jadi housemaker haritu T_T..

  1. アヌム ちゃん

    Aaa thanks2 yus
    Seriyes nk try tp xtau lg bile hihi
    Mmg nmpk sedap sgt tuuu huhu
    Klau rumah sebelah je dh bwk piring dah haha :p

  1. yusmEa

    k wani & anum : sile cuba n nnt jgn lupe upload gmbr ek.hihi

Post a Comment