Prenatal Check Up - Week 25th

Posted by yusmEa Labels:

Age : 25 weeks 4 days
Baby's weight : 949 gram
Mommy's weight : +7.3 kg 


Baby dah semakin besar. Nnt dah xmuat dah nak amek gambar satu badan. Hihi..alhamdulillah..we are both sihat. Tapi time pergi check up aritu, klinik ramai gile org. Taktau la org yg baru dtg nak check first time ke ape ke. Tapi kelam kabut je aku tgk. Dgn ade 2 org mcm kena warded la. It tooked us 2 hrs nk setel semua. Selalunya setengah jam pun dah bole balik. Sebab bukan check ape sgt pun kn. Aku pun terpaksa batalkan kelas yoga yg patutnya ade lepas check up tu. Tapi sbb lama sgt nk tgg turn jmpe doktor, maka terpaksalah tak pergi.

Rupanya 院長 takde dat day. Taktau la die cuti ke, or ade kes org tgh beranak kt atas tu ke. Tapi sebelum ni pun die pernah cuti lama. Operation.. Jadi doktor2 from university hospital yg ade aritu utk bt pemeriksaan. Yg best nya..dorg mesti perempuan. 

Skg ni en suami rajin gile bercakap dgn baby. Mmg bagus pun kn..seronok je bile tgk mcm tu. Hehe..Perasaan 'shiawase' la namanya. Sikit lagi baby..kte berusaha ek! 

3 comments:

  1. アヌム ちゃん

    wahh best2..rasa mcm sekejap je dah masuk 25 minggu kan..huhu..

    alamak yus,tersilap tulis sebenarnya.nak cakap subuh habis sebenarnya.haha..tengok komen yus baru perasan.hihi.tenkiuu eh.

  1. Aya

    alahai.. rs x sbr lak nk tgk baby yus.. hehe. smg both of u sehat slalu ye :)

  1. lumpkins

    25 weeks....dah past half way mark... gambatte mama yus !!!!! hihi

Post a Comment