New Drama : Hanazakari No Kimitachi e *Ikemen Paradise 2011*

Posted by yusmEa Labels:

Kat Fuji TV skg setiap Ahad mlm ade cerita baru, Hanazakari No Kimitachi e *Ikemen Paradise 2011*. Tapi aku maji xleh terima cerita tu. Haha..sebab aku 'Die Hard Fan' Mizushima Hiro ngn Oguri Shun kot. Pastu, heroin dia si minah Maeda Atsuko, AKB48 yg aku xberapa gemar tu..lagi la bertambah xberminat nk tgk cite tu.

Ntah pape je buat versi baru cerita "Hana Kimi" ni. Haha..sori la kpd sesapa yg minat dgn cerita baru ni. Aku mmg xleh terima la. Dah la pelakon sume mcm xcukup kakkoi je. Klu tgk watak Namba Senpai tu..maji sebijik nk tiru gaya Mizushima Hiro. Hoho..tp sbb hari Ahad xde cite lain + en suami ku nk tgk cite tu..tgk la jgk sket2.


Bile la nk kuar cite yg sgt best dan ade impak kuat ni??

4 comments:

  1. Wani

    bahahah..bole plak x leh terime:P

  1. アヌム ちゃん

    aa mcm terperasan ada satu cite smlm mcm hana kimi tu.tapi tak tgk betul2 pulak..haha..nak try tgk la nnt.hehe..minat mizushima hiro jugak.comell.heee

  1. Aisha Mohamood

    eh dulu dah ade..ni baru eh?? aku suke ikuta toma kalau yg dulu pye..

  1. yusmEa

    aah ni br nye version.xbest la buat br sbb xde mizushima hiro.hahaha

Post a Comment