Parcel Ramadan + Raya

Posted by yusmEa Labels:

Alhamdulillah..smpai dah parcel yg ditunggu2. Hehe..sgt seronok sbb parcel kali ni mengandungi kerepek yg sgt diidam-idamkan. Aritu ade member SSP, Sally, promote kerepek sukun. Kerepek sukun dia ni, mmg sgt la laku time ktrg sekolah dulu. Klu lepas blk dr cuti je, mesti dia bwk blk. And semua org akan berebut2 mkn sme2 kepek sukun mak Sally ni. Jadi utk mengimbau kembali kenangan lama time kt asrama dulu, aku pun xlepaskn peluang nk beli kepek sukun buatan mak Sallay ni. Ingt nk order suh Sallay pos sini trs. Tapi bile pikir2 blk, baik suh mama or Along yg anta sbb ade lagi brg yg nak pesan. jadinya, aku suh la Sally pos kt rumah mama je.

Parcel kali ni Along pos laju sebab takut smpai lmbt. Nnt tak sempat aku nk mkn serunding and kuih raya yg ada. Lagi satu..ade kepek pisang. Tu pun aku suh Along order kn.Hehe..teringin gile mkn kepek. Masa keje kat Toshiba dulu, hari2 mkn kepek. Almaklum la, Banting kn terkenal dgn bisnes kepek.

Ape lagi ek yg ade. Oo..ade bnd yg plg penting! Susu baby.. NI just in case pape hal, kena ready ade susu baby. Mana la tau terberanak awal ke ape ke..at least da ade stok kot2 pape hal. Along pos tin kecik je dulu. Xpela..asalkn ade. Dpt baju raya jgk..tp besar gile!! Haha..mesti Along bajet perut aku besar teramat.

Anyway..thnx alot to Along and Mama.. Dpt la jgk merasa mkn kepek puasa thn ni..hihi

1 comments:

  1. アヌム ちゃん

    wah cepatnya parcel ramadhan dah sampai..best2 :)

Post a Comment