Diari Ramadan 2011 - Day 8

Posted by yusmEa Labels: ,

Harini aku sgt lemau dan malas. Maybe sebab panas kot. dah la dlm badan ni mmg panas je. Jadi masak arini simple je. Sahur je kot lain sket sbb buat roti mlm sbelumnya. Roti tu nama dia German Potato Bread. Ade byk version roti ni. Tapi aku buat yg plg senang la. Rasa dia, sedap jgk. Cuma potato tu rasa potato jela sbb xde letak pape perasa lain. Next time leh buat lagi roti lain pulak. Xdela boring mkn roti yg sama je kn.


Esk kena rajin..xmo malas2. nanti baby pun jadi mls.

Sahur
German Potato Bread (resepi amik kt sini)
Air milo

Berbuka
Nasi goreng ikan masin je
Jagung bakar
Air teh O


Jagung ade lagi 2 bijik tu. Esk buat jagung rebus pulak la. Asyik mkn jagung bakar je. Hehe..

2 comments:

  1. アヌム ちゃん

    sedapnyaa jagung bakar..bakar camne tu yus..huhu

  1. yusmEa

    selalunya bakar kt dapur gas yg ade tmpt bakar ikan tgh2 tuu. tapi yg ni bakar atas kuali je.bole jgk..

Post a Comment