Tanjyoubi Omedetou Syg~

Posted by yusmEa Labels: , ,

Happy Birthday en suami!!


Hehe..semalam birthday en suami yg ke 27. Dari minggu lepas lagi aku dok pikir ape la bnd nk bg kat dia. Smbil tu, pikir mcm mane la nk smbut birthday dia ni. Satu, sebab dia keje semalam. Dua, sebab aku ni mne ade kenderaan or dlm erti kata lain agak susah nk bergerak sana sini nk carik brg or ape2 jela utk smbut birthday dia. Last2, beli hadiah dia secara online je kt Yahoo shopping. Hehe..tp ngelat sikit la..sebab hari Khamis mlm tu ajak dia g tgk bnd yg aku nk beli. Yela..takut nnt dia xberkenan pulak. Kira hadiah pun x surprise sgt la.Tapi..xpela..at least aku bg la sumthing kn.


Utk besday celebration dia pulak, aku maji xtau nk masak ape mula2. Patu pikir punya pikir, last2 decide nk buat chicken chop ngn nasi ala2 nasi ayam. Patu, hari Jumaat tu, ajak dia p kedai, beli la brg2 nk buat kek. Maka jadilah kek tiramisu ku. Aku xguna kek pun sebagai base. ade org guna kek, ade guna lady finger roti tu. Tapi aku guna biskut je sebab tu je yg jumpe kt kedai yg bole mkn. Rasa..alhamdulillah sedap. Ala kek kecik je pun..satu mlm mkn da abes.


Anyway..kpd en suami ku yg tersyg..semoga dikurniakan kesihatan yg baik utk terus beribadah, semoga berjaya mencapai segala impian, dan semoga menjadi ayah yg baik kpd bakal anak2 kita. Hehe...i luv u always..


Chicken chop with nasi ayam

Tiramisu buat sendiri yg comot

Birthday gift for him

Birthday dinner

En suami ku bersama kek

Taraaa....

Ni la hadiah nya..hehe

Owh btw..harini birthday Muaz..anak sedara ku yg sgt mcm2 perangainya. Happy birthday Muaz!!! Yaya da pos hadiah utk Muaz. Nnt Muaz mesti gembira dpt hadiah tu.. :)

2 comments:

  1. アヌム ちゃん

    HB to your husband too :) eh dia tahun 84 eh..igtkan 85..huhu

  1. yusmEa

    aah..84. tua setahun..hihi.anyway thnx anum

Post a Comment