Genaplah Sebulan

Posted by yusmEa Labels: ,

Rasa br je semalam aku berhempas pulas, brtarung nyawa melahirkn Iyaad. Tgk2..da sebulan pn umur Iyaad. Br je sebulan, tp rasa Iyaad mcm da besar je. Kdg2 da pndai senyum dgn org (bukan senyum time tido tu), da pndai tolak bdn org dgn kuat klu dukung dia,mcm2 lg la.

Tapi, sian Iyaad. Muka, kepala & telinga dia naik cm ruam jerawat. Abes merah, bintik2 cm jerawat tu. Makin hari makin byk plak. Klu try pegang kt jerawat tu, dia x respon pape pn. Maknanya tak sakit la. Ada org late ruam susu kot. Aku pn xtau la ruam susu tu cmne. Pastu, dia ni jgk cm ade kahak terlekat kt tekak dia. Bila dia tido especially waktu mlm, dgr dia bernafas mcm ade kahak. Sian kt dia. Nasib baik takdela nangis2 ke apa.

Mgg dpn ni ade check up lg after sebulan. Nnt bole la tnye sensei. En suami insya Allah amek half day dat day. Jadi xdela aku sorg2. Harap2 Iyaad n ummi xde pape masalah la time check up nnt.

3 comments:

  1. アヌムちゃん

    alolo cian iyaad.moga cepat2 la ruam2 tu sume hilang kan..cepat je dah sebulan...

  1. yusmEa

    tulaa..harap2 cpt baik. bile nk jumpe auntie anum ni..? hehe

  1. *Nknadya MNA*

    get well soon baby..muahhh :)

Post a Comment