Child Car Seats

Posted by yusmEa Labels:

Memandangkan kt Jepun ni ade undang2 kanak-kanak bawah 6 thn kena duduk dlm child seat bila berada dlm kereta, so ktrg pun turut serta la beli child car seat ni utk Iyaad. Masa beli mula2 tu, time Iyaad blom keluar lg. En suami bid kt auction..dpt la jena Aprica. Tp, bile pasang kt kereta, gabak sgt la plak. Makan space teramat sgt. Da la kete Altezza en suami tu bukan la besar mne. Kalau family car tu lain la. Last2, Iyaad pkai sekali je time keluar hospital. Pastu, en suami decide nk jual blk child seat tu, ptu nk carik lain. Nasib baik la ade org nk beli...

Pas ma ayah blk aritu, ktrg trs singgah kedai jual brg baby kt area Okazaki. Sebab en suami ni mmg da survey2 dulu kt internet sebelum tu, tgk kt kedai harga lagi murah banding internet, so ktrg trs la beli. Kali ni x beli second hand..sebab pikir nk guna lama xpela kot. Cuma, xdela jenana hebat mcm Aprica semua tu. Jenama Liaman Pipi Debut III. Ok la, xberat sgt, xserabut sgt. Nak pasang pn senang. Dlm kete pn xdela besar gile.

Bole la pkai smpai Iyaad da besar. Kalau sempat, smpai adik-adik dia nnt. :)

0 comments:

Post a Comment