Check up Terakhir...kot

Posted by yusmEa Labels:

Br je balik dr check up kt klinik. Harini sepatutnya last check up memandangkan esk la due datenya. Tapi baby mcm xnk keluar je lg ni. Berat baby da masuk 3.455kg. Beratnya!! Hehe..nurse kata 3 kg tu mmg kompem la klu da lahir nnt. Mungkin dlm 3.2 kg kot. Dia siap tnya lagi kt Msia biasanya baby lahir bape kg.

Patu dia check jantung baby mm biasa. Baby sihat alhamdulillah. Time check kt dlm, dia kata kepala baby mmg da kat bawah sgt. Kalau terbukak je bukaan tu, Insya Allah senang je keluar. Cuma masalahnya, bukaan tu still keras dan tak terbukak lagi. Jadi..mmg disuruh sgt2 exercise kt rumah. Step naik turun kt tangga ke, buat cat pose ke.

Hihi..cuak la plak...Mintak2 la semuanya selamat.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. Wani

    Wow!!October baby!!same mcm uncle sonn n autie Wani:D If baby comes out in another 3 days, s/he gonna b uncle sonn jr:P hihi..too long to wait till auntie wani's date ha baby:D

    To the mummy;the most promising way to fasten the opening kan..hehe..do frequent of 'that':P seriously it helps open the canal:)

  1. アヌム ちゃん

    wahh good luck yus..hope semuanya selamat nanti dah dipermudahkan :)

Post a Comment