Happy Birthday to ME!

Posted by yusmEa Labels: ,



6th January 2011..aku dah masuk 26 tahun. Weii..da semakin byk umur..sikit je lagi masuk 30-an!! Nampaknya masa memang berjalan dgn sgt pantas. Sekejap sgt rasanya. Baru je aritu rasa masuk 25thn. Uihh.... Apa2 pun..doa aku, semoga diberikan kebahagiaan sampai ke syurga utk aku dan en suami..dikurniakan zuriat yg soleh dan taat pada perintah Allah..serta dilimpahkan lagi nur rahmat & keupayaan supaya aku lebih tekun beribadat kepada Allah.

Kepada en suami yg sgt disayangi..terima kasih sebab sambung cuti sampai semalam sebab nak sambut birthday isterimu yg memang xhabis2 mengada2. Thank you for the birthday gift, thank you for the cake, thank you for making my day, terima kasih sebab tak berhenti2 wish "happy Birthday Syg~" dr tgh mlm sampai la tgh mlm esknya..and most of all..terima kasih sebab ada dalam hidup saya =). You always know how to make me happy (^_~)



*p/s : sile bagi extra cuti utk saya drpd memasak dan buat apa2 kerja di hari lain selain hari birthday saya juge ye, en suami ku =p
            LUV U~

2 comments:

  1. *miss nknadya*

    happy birthday my fren..semoga pnjg umur,mura rezeki , sihat walafiat dan bahagia selalu disamping org yg tersayang..moga cpat2 timang cahaya mata yg comell :)

  1. yusmEa

    thnx keren!! ko pun semoga cpt2 kawen..hehe

Post a Comment