Perasaan

Posted by yusmEa Labels:

Salam to all

Pagi2 bangun tidur je aku da rasa sgt xbersemangat. Macam-macam fikir. Perasaan tak boleh nak kata la.
Frust + tension + sedih + bosan + redha + syukur = Alhamdulillah


Tapi tgk je muka en suami, terus tak jadi nak layan perasaan. Bangun!!! Bento belum buat..hehe
Semua kejadian yg berlaku ada hikmahnya. Allah lebih tahu mana yg baik utk hambaNya. Kita kena redha dan bersyukur atas segala pemberianNya

Lepas en suami da breakfast dan pergi kerja, aku sambung la cari kerja daripada magazine Townwork yg aku ambik kat 7E semalam. Owh..terjumpa satu baito yg agak sesuai!! Ingat nak call je terus ni. Tapi, tgk tempat agak jauh sikit dari rumah. Nak naik basikal ok je kot. Tp iciyo, esok nak try dulu jalan-jalan naik basikal sambil menghirup udara segar di musim sejuk ni dengan en suami ke tempat tu.

Aku sangat bersemngat ni


Ya Allah, permudahkanlah segala urusan yg ingin aku lakukan ini. Jika ia baik utkku, maka bukakanlah jalan utkku. Sesungguhnya Kaulah sebaik-baik sandaran. Amin

PooH kesyganku yg setia di dlm kereta =)

2 comments:

  1. Queen4ADay

    That's the spirit ^_^!!whatever it is, disisi suami adelah tpt yg terbaik for us=) gudluk yus!

  1. yusmEa

    gudluck to u too K Wani. walaupun jauh dari suami..
    semoga kita dpt menempuhi setiap cabaran ek

Post a Comment