Introducing...

Posted by yusmEa Labels: ,

Salam to all..

Harap semua org sihat + ceria dan happy2 selalu hendaknya. Haha..mukadimah sungguh.
Anyways..today..I'm going going to introduce the new member of our family.. jeng jeng jeng


Our 10 weeks and 5 days little cutie!! Alhamdulillah..syukur tersangat2 pada Allah SWT yg sentiasa mendengar doa hamba2Nya. I'm really2 excited dis time. Seriously!! Of course la kan..sape yg tak excited. Aku berdoa sgt2 kandungan kali ni sihat + selamat dilahirkan + membesar jadi anak yg soleh + taat perintah Allah + sihat selalu. Kali ni more excited sebab en suami ada di sisi..sama2 rasa susah payah. Hehe..dulu time pregnant kat Msia before dtg sini..I'm alone. I mean..with no hubby around, rasa mcm xcomplete lah. Dan dah nak ditakdirkan kandungan tu xpanjang..maka dia pun xsempatlah dilahirkan. Xpe2..tu pengalaman + pengajaran supaya aku jgn terlebih2 lasak especially time saat2 genting mcm ni.

Of course sape yg pernah ade pengalaman keguguran mesti akan sentiasa je rasa berjaga2 terlbih termasuk la aku. Tp alhamdulillah skg ni aku dok rumah sepenuh masa..xmcm dulu yg keje asyik kena jln sana sini. Insya Allah aku akan jaga diri + baby dgn sebaik2nya. Doakn kesihatan kami sepnjg 9 months ni.. Plus..skg ade en suami yg baik hati sgt2 yg sentiasa tlg nak bg wife dia ni xsusah. TQ sygku!! Hehe..

Pls pray for us :)

12 comments:

  1. Wani

    Oh God..Tahniah!!great news!=) jage diri baik2..besnye dh nk dpt anak T_T..

  1. Myra

    omedetou yus!! hehe..jaga diri baik2 tau! wah, bestnye!!! aku tumpang gembira la ye :)

  1. baity

    yus!!! omedetou!!!
    nak jadi mam dah.hehehe..jaga diri baik2 tau

  1. MBK

    congrats kak mea ;D

  1. lumpkins

    omedetou yus..... so happy for the both of you

  1. *miss nknadya*

    congrats yus :)

  1. Liyana Safra Zaabar

    congrats, tc yus,bestnya

  1. nadia

    yeay baby sudah nampak!take care both of you..

  1. yusmEa

    thnx all! pls pray for us :)

  1. nAna ezReenA

    yus & hubby!!!

    omedetou ne.. wahhh ramai aaa membe2 ngah pregnant skang.. lebey kurang jer. beza po0n sebln atau minggu jer.. congrats dear.. take super duper care ye :)

  1. アヌム ちゃん~~

    slm dari fukui^^
    congrates..mesti super duper hepi kan..
    tc k!

  1. yusmEa

    salam..thnx anum.
    of course sgt happy. pray for us ek

Post a Comment